Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Brommersprint rekent op ‘meevallend weer’

Geplaatst op: 29 mei 2015

“Ja, ik zit ook naar buiten te kijken…”, zegt bestuurslid Henrik Slot van Brommersprint Genemuiden vrijdagavond. De regen valt gestaag naar beneden, maar Slot gaat er vanuit dat het morgen meevalt. “Bij echt slecht weer moeten we het evenement afgelasten, maar volgens Buienradar vallen morgen rond 08.00 uur de laatste buien. Daar gaan we dan maar vanuit, al zeggen andere weerkenners weer wat anders. Het kan nog wel tien keer veranderen, we gaan er voor….”

Want het nieuwe bestuur heeft veel zin in het evenement dat dit jaar voor het eerst in mei op de kalender staat. “Dat lijkt goed uit te pakken, want met 86 deelnemers hebben we veel meer brommers aan de start dan vorig jaar. De organisatie met de nieuwe jongens is ook goed gegaan. Alleen Grolleman en ik zijn van de oude garde. We wilden er nog een keer voor gaan. Wat dat betreft is het wel d’r op of d’r onder. Financieel is dit evenement geen vetpot, ook omdat we mensen echt iets willen bieden. Daarom hopen we op een succesvol evenement. Ja, afgelasting zou wat dat betreft ook een domper zijn.”

Maar Slot heeft goede moed. Morgen vanaf 10.00 uur ronken de motoren vast weer als vanouds op de Randweg. Bezoekers kunnen de hele dag genieten van de brommers en van een spectaculaire act in de pauze. Ook is er weer een omlijstend programma. “Verder hebben we het ons dit jaar wat makkelijker gemaakt met de tribune. Die huren we in. Dat scheelt een hoop werk.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500