Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Heerenveen wint geslaagd c-toernooi

Geplaatst op: 30 mei 2015

Heerenveen wint de eerste beker. Foto's Sijmon Last

Heerenveen is de mooie eerste winnaar van het Edel Grass C-talent Tournament. De Friezen wonnen in de finale van het verrassend sterke d’ Olde Veste uit Steenwijk. Minstens zo belangrijk voor de organisatie was ongetwijfeld dat het toernooi soepel en zonder problemen verliep. “We hebben veel complimenten gekregen. Grote dingen zijn er niet misgegaan, hooguit dingen die we nog beter kunnen regelen”, zegt Jacco Stoter.

Hij zag ’s ochtends nog letterlijk donkere wolken boven Sportpark de Wetering drijven. Hagel, onweer, wind en regen, alles kwam voorbij. Vanaf de opening van het toernooi was het echter overwegend droog. En het voorop als strak ingeschatte tijdschema bleek prima haalbaar. Ook waren de ploegen zeer te spreken over de catering in de lunch en sowieso over de organisatie. “En we hebben de eerste aanmelding voor volgend jaar al binnen. Dat is waar we op gehoopt hadden”, zegt Stoter.

Uiteindelijk begon alleen de finale vijf minuten te laat. Een kniesoor die daar oplet. Jammer was dat het slotstuk van het eenzijdige soort was en makkelijk door Heerenveen werd gewonnen. Sportclub eindigde uiteindelijk als veertiende. “Het seizoen duurt voor de jongens een beetje te lang, want d’ Olde Veste eindigde in de competitie als tweede achter ons”, aldus Cor van Dalfzen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Heerenveen wint geslaagd c-toernooi

  1. Cor van Dalfzen schreef:

    Hoi Erik,

    Wij wonnen in de competitie niet van d’Olde Veste. Wel eindigden wij als 1e in de competitie en d’Olde Veste als 2e.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500