Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste prijzen voor dressuuramazones

Geplaatst op: 31 mei 2015

De dressuuramazones van de Zwartewaterruiters reisden tijdens het Pinksterweekend af naar wedstrijden in Slagharen, De Wijk en Hattem. Eerste prijzen waren er voor Louanne Eenkhoorn en Jolanda Schaap. Op zaterdag behaalde Giovanna Slurink de eerste prijs op Urk.

Dressuuramazone Louanne Eenkhoorn reisde op zaterdag 23 mei jl. af naar Slagharen. In de klasse M1 reed zij met haar paard Clinton naar de tweede prijs met 193 punten. Op maandag 25 mei gingen Louanne Eenkhoorn en Clinton van start op CH de Wijk. In een grote groep van 29 combinaties behaalde zij twee maal een hoge score van 204 en 200 punten. Met dit resultaat nam de combinatie de eerste en de derde prijs mee naar huis. Ook Linda de Bruijn ging van start tijdens CH de Wijk met haar paard Eyecatcher. De combinatie reed twee goede proeven in de klasse L2 en behaalde de tweede en zesde prijs met 199 en 196 punten.

Jolanda Schaap reisde af naar een wedstrijd te Hattem. Met haar paard Fabs Choice zette zij een goede proef neer in de klasse B. Met een mooie score van 205 punten won de combinatie de eerste prijs.

Op zaterdag startte Giovanna Slurink met haar paard Dievittorio tijdens de eerste selectie voor de Piaffe Ruitersport cup op Urk. De combinatie reed een mooie proef in de klasse M1 en kreeg van de jury 198 punten. Met dit resultaat behaalde zij de eerste prijs.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500