Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Familiesfeer’ op uitje Businessclub

Geplaatst op: 31 mei 2015

Businessclub De Wetering hield vrijdag haar jaarlijkse sponsordag. Verhoek Europe, Wensink Automotive en Jobtrans tekenden mee voor de organisatie. Meer dan 150 sponsoren hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging. Met de bus vertrokken de gasten van Sportpark de Wetering naar het complex van Verhoek Europe. Daar werden de gasten ontvangen met koffie en een gebakje.

Nadat de organisatoren zichzelf hadden voorgesteld en het programma was uitgelegd, begonnen de gasten met een rondleiding door het bedrijf. Na de rondleiding, in vier groepen, was er voor de sponsoren gelegenheid om het inwendige te versterken met hapjes en drankjes. Velen lieten echter een borreltje nog achterwege. De aanwezigen kregen namelijk de gelegenheid om proefritten te maken in diverse Mercedes en Ford modellen van Wensink Automotive. Ook kon men met een heftruck een behendigheids-parcours afleggen of met een zware Mercedes een uitwijk/remtest uitvoeren.

Ook het rijden met een vrachtwagen met oplegger en een 25 meter combinatie viel in de smaak. Dit gebeurde op een uitermate veilige manier met twee lestrucks van Jobtrans met rijinstructeurs. Velen gaven aan het rijden met zo’n kolos indrukwekkend te vinden en dat het respect naar de beroepschauffeurs groter was geworden. Oordelende de grijns op de gezichten van hen die uitstapten, hadden de mannen en vrouwen er ook stiekem erg van genoten.

Aan het slot van de middag stond het vrachtwagen-pulling  nog op het programma. Tien, zich nog sterk voelende, sponsoren, uit elke groep, namen het tegen elkaar op. De winnaars viel een presentje ten deel.

Aan het begin van de avond, toen het gemoed voldaan was en de maag begon te knorren, vertrok het gezelschap mannen en vrouwen weer richting Sportpark de Wetering. Daar kon men genieten van het aangerichte, voortreffelijke, BBQ buffet.

Velen ventileerde gedurende de avond hun complimenten aan de organisatie. Enkele nieuwe sponsoren waren blij verrast door het ongedwongen karakter van de dag en de toegankelijkheid van de mede-sponsoren. Het voelde als een warm welkom in de Sportclubfamilie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500