Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Aandacht voor Nepal-actie in Sportcafé

Geplaatst op: 1 juni 2015

Genemuiden Actueel Sportcafé besteedt op 18 juni ook aandacht aan de spinningmarathon en sponsorloop die Fytac een week later organiseert. De opbrengst daarvan is voor de slachtoffers van de allesverwoestende ramp in Nepal. Bedoeling is dat zoveel mogelijk Genemuidenaren gaan sporten en zo geld ophalen.

Andere gasten van het evenement in De Kaaihof maakten we al eerder bekend: de nieuwe Sportclub-trainer Hennie in ’t Hof, het acrogymteam van EGSV, Tennisvereniging ’t Eerste Wittien en de profwielrenster/journaliste Marije de Vries uit Zwolle. De laatste twee sporters maken we binnenkort bekend.

Als gast aanwezig zijn vanaf 20.00 uur? Mail dan even naar redactie@genemuidenactueel.nl of laat een bericht achter bij dit bericht.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500