Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De paden op….

Geplaatst op: 1 juni 2015

…en de lanen in. De Wandelvierdaagse 2015 is maandagavond gestart. Een dikke duizend mensen Genemuidenaren gaan op pad. Dat zijn er weer meer dan vorig jaar. Op maandag ging de route onder meer door het plantsoen en richting Kamperzeedijk. Onder het prieeltje aan de Vossestaart was het tijd voor ranja, voor de 10 kilometer lag dat punt bij de Prinsensluis.

De vraag bij zo’n evenement is natuurlijk altijd hoe het weer wordt? “Maandag heerlijk wandelweer…”, zegt onze weerkundige John Poot, die voor dinsdag heel wat minder mooie berichten heeft. “Dan is het onstuimig en er is veel wind, qua neerslag stelt het niet zoveel voor. Het is niet koud met een temperatuur rond 18 graden. Woensdag is het wat frisser rond de 16 graden, met wolken en af en toe zon.” De traditionele intocht op donderdag gebeurt vermoedelijk tussen de 19 en 23 graden. Daarna wordt het overigens alleen maar beter weer.

Foto’s John Poot

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500