Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vier nieuwe bruggen over Bermsloot

Geplaatst op: 1 juni 2015

Aannemer Roelofs begint deze week met het plaatsen van vier nieuwe bruggen over de bermsloot. Deze week start het grondwerk, waarna de bruggen er volgende week moeten liggen. Daarna is nog een week nodig voor de verhardingen. Tijdens de klus is de Koppel volgende week een halve dag afgesloten. Wanneer dat precies is, is nu nog niet bekend.

De nieuwe bruggen komen ter hoogte van de Taghof, tussen de Lus en het fietspad naar de Kamperzeedijk en tussen Lisdodde en Koppel en Lisdodde en Blokhuisweg.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Vier nieuwe bruggen over Bermsloot

  1. Postma schreef:

    Als ze dan de bermsloot gelijk leeg baggeren want zo het er nu uit ziet is geen kijk. Of is al het geld weer opgemaakt bij het zetten van nieuwe beschoeiing en het aanleggen van het nieuwe fietspad langs de dedemsvaart in Hasselt

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500