Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Werk in het centrum verplaatst zich

Geplaatst op: 1 juni 2015

Veel Genemuidenaren toonden zich maandag onder de indruk van het ‘nieuwe’ centrum van de Tapijtstad. De nieuwe Hema-locatie geeft de binnenstad ontegenzeggelijk veel uitstraling. En dat geldt ook voor de nieuwe bestrating waaraan Van Dijk Infra de afgelopen maanden werkte. Klaar is de klus nog niet. Zo begon maandag de sloop van het voormalige pand van Roetman en Expert. Dat wordt omgeturnd tot een vestiging van Boudesteyn & Partners en de Regiobank. Ook komen er woningen. Meer informatie daarover is verkrijgbaar bij Bonthuis & Vaartjes. Een ding is zeker: het centrum van Genemuiden is enorm opgeknapt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

3 thoughts on “Werk in het centrum verplaatst zich

  1. Nog een buurtbewoner schreef:

    In Genemuiden parkeert men de auto niet, maar ‘zie gooi’n de auto zo van zich of’.

  2. buurtbewoner schreef:

    idd… en met een rolstoel of kinderwagen genemuiden in is haast onmogelijk. of voor gevaar van eigen leven de straat op om weer om een mega bak heen te moeten gaan… want stel je voor dat je eens drie meter moet lopen van een parkeerplaats voor je bij de winkel bent!

  3. Do schreef:

    Inderdaad een prima aanwinst voor Genemuiden, zo een prachtig centrum. Fietsenstalling is waarschijnlijk overbodig. Eer je namelijk met je fiets in het centrum bent is de kans zeer groot dat je al meermaals bent aan gereden door een auto, lopend overal langs moet maneuvreren,je fiets is omgevallen…..kortom kom met de auto naar het centrum van Genemuiden! Want dubbel parkeren, op de stoep parkeren,bochten afsnijden, fietsers platdrukken ….het kan allemaal!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500