Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
4 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Werk in het centrum verplaatst zich

Geplaatst op: 1 juni 2015

Veel Genemuidenaren toonden zich maandag onder de indruk van het ‘nieuwe’ centrum van de Tapijtstad. De nieuwe Hema-locatie geeft de binnenstad ontegenzeggelijk veel uitstraling. En dat geldt ook voor de nieuwe bestrating waaraan Van Dijk Infra de afgelopen maanden werkte. Klaar is de klus nog niet. Zo begon maandag de sloop van het voormalige pand van Roetman en Expert. Dat wordt omgeturnd tot een vestiging van Boudesteyn & Partners en de Regiobank. Ook komen er woningen. Meer informatie daarover is verkrijgbaar bij Bonthuis & Vaartjes. Een ding is zeker: het centrum van Genemuiden is enorm opgeknapt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500