Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bijzondere klassenfoto’s op de Vijf Gebroeders

Geplaatst op: 2 juni 2015

Alle klassen van de Ichthus School werden dinsdagochtend voor de eeuwigheid vastgelegd. De jaarlijkse klassenfotosessie vond dit jaar plaats op de Vijf Gebroeders. Dat idee ontstond min of meer vorig jaar al toen de foto’s in de binnenhaven werden gemaakt.

Warm was het niet voor de kinderen. “Het is niet koud…”, stelde fotograaf Ruben van Dijk de kinderen eerst nog gerust toen hij meldde dat ze hun jas moesten uitdoen. “Maar ook niet warm…”, kreeg hij repliek, maar uiteraard gingen de jassen uit voor een fraaie fotosessie aan boord van het Genemuider turfschip.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500