Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sigrid verhuist naar Langestraat

Geplaatst op: 2 juni 2015

Aan de rij nieuwe winkels in het centrum van Genemuiden komt maar geen eind. Ook voor het voormalige pand van Bos Mode is een invulling gevonden. Bij Sigrid verhuist van de Klaas Fuitestraat naar de Langestraat. Er wordt momenteel al volop geklust in de winkel.

“Het pand is bijna helemaal gestript en wordt daarna weer opgebouwd tot een heerlijke, gezellige winkel vol ChalkPaint, woonaccessoires, papierwaren/stationery en brocante. Achterin krijgen wij een prachtig workshopatelier met nog meer mogelijkheden dan in het huidige pand”, vertelt Sigrid Beens.

Ze beschouwt de verhuizing als een ‘spannende, maar vooral leuke stap’. “Het pand heeft wat meer luxe, zoals een verwarming. Komende week wordt er ook een keuken en toilet geplaatst.”

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Sigrid verhuist naar Langestraat

  1. Margreet Bosma schreef:

    Succes, Sigrid!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500