Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Witgoed ‘gewoon’ in Genemuiden te koop

Geplaatst op: 2 juni 2015

Alluance Group is een bedrijf uit Genemuiden met misschien wel het mooiste uitzicht van Zwartewaterland. Vanuit de showroom kijken medewerkers en bezoekers prachtig uit over het Zwartewater. Als ze tenminste hun ogen kunnen afhouden van de bijzondere keukenapparatuur en witgoedproducten van Alluance.

Het Genemuider bedrijf heeft ondertussen een geschiedenis van meer dan dertig jaar. Het haalde destijds het witgoedmerk ASKO naar Nederland. Dat Zweedse merk sloeg ook hier aan met duurzame topkwaliteit. “Sinds vorig jaar hebben we ook een eigen witgoedmerk: Alluxe. Daarmee brengen we kwalitatief goede wasmachines tegen een uitstekende prijs op de markt. Het succes overtreft onze verwachtingen. Binnenkort presenteren we meer producten onder de Alluxe-vlag”, aldus Schuurman.

Inwoners van Zwartewaterland zijn van harte welkom om de showroom van Alluance te bekijken. Normaal gesproken verkoopt het bedrijf alleen aan witgoed- en keukenspeciaalzaken, maar voor de eigen buren maakt Alluance sinds kort een uitzondering. Zwartewaterlanders kunnen wasmachines, drogers en vaatwassers kopen bij het bedrijf in Genemuiden. Met volledige service!

De nieuwe machine wordt gebracht en aangesloten en een eventuele oude machine wordt retour genomen. De plaatsgenoot profiteert eveneens van de 5 jaar garantieregeling, mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan lost de eigen servicedienst van Alluance dit zo snel mogelijk op.  Kortom, topproducten en uitstekende service vlak om de hoek!

Alluance is gevestigd aan de Sasdijk 14.  Kijk ook op www.alluance.nl voor meer informatie.

aluuance

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500