Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fietsen voor ‘Soedan’

Geplaatst op: 3 juni 2015

De zendingscommissie  organiseert een fietstocht voor het project van Jaap en Coby van der Ham in Kenya/Zuid Soedan, waar zij werken namens de GZB. De fietstocht wordt gehouden op D.V zaterdag 20 juni om 13.30 en is ongeveer 20 kilometer. Het vertrek is vanaf het Hervormd Centrum waar deelnemers de route en het programmaboekje mee krijgen.

De route zal gaan via Mastenbroek, Hasselt, Zwartewaterklooster en via Zwartsluis weer naar Genemuiden. Onderweg bij de Veldschuur Bidt en Werkt kunt u gebruik maken van het toilet. Hier zal worden gezorgd voor 2 consumpties voor de volwassenen en voor de jongeren is er een ijsje. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan de Oud Hollandse buitenspelen. In het programmaboekje zullen een aantal vragen staan, voor de winnaars zijn er 3 kleine prijsjes beschikbaar.

“Wij hopen op en mooie fietstocht en zien uit naar u/jouw deelname om zo verbindend als gemeente van Genemuiden met de gemeentes in Kenya- Zuid Soedan te mogen zijn en op deze manier het zendingswerk te mogen ondersteunen. Ook willen wij vragen of u wilt bidden voor het zendingswerk van de GZB”, aldus de organisatie.

De inschrijfkosten voor deze fietstocht zijn €2,50 voor de volwassenen. U/jij kunt zich inschrijven op 20 juni vanaf 13.13 uur in het Hervormd Centrum. Voor verdere informatie of inschrijving kunt u terecht bij Johan Klaver of Dirk-Jan van Dijk.

Voor opgave en informatie kunt u contact opnemen met: Johan Klaver, Vossestaart 114, tel. 038-3855977, klaverjohan@gmail.com Dirk-Jan van Dijk, Greente 147, tel. 06-53548250, djvandijk@gmail.com

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500