Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weer onderweg…

Geplaatst op: 3 juni 2015

Foto's John Poot

De wandelaars zijn gestart voor de derde avond van de Wandelvierdaagse. Vandaag krijgen ze onderweg onder meer een appeltje van Heutink & Heij.

ov

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Weer onderweg…

  1. Toeschouwer schreef:

    Tja vrijwilligers denk ik, wegen afzetten lukt gewoon niet, begreep van de organisatie dat het grootste probleem is dat er te kort is aan verkeers regelaars, iedereen mag dit niet doen en er moet 1 avond cursus hier voor gedaan worden. Ga er maar aan staan, petje af voor de organisatie, om dit elk jaar weer te organiseren. Auto bestuurdersmoeten ook verstandig zijn en mee werken door even om te rijden denk ik.

  2. Robbie schreef:

    Verbazing

    jammer van dit evenement dat bij de start en binnenkomst vanaf de Overtoom de wegen niet afgezet worden en dat de hardrijders met auto’s gewoon hun gang kunnen gaan op dat drukke kruispunt en dan een groot gevaar zijn voor al die kinderen die de weg moeten oversteken !
    Als toch de brommersprint georganiseerd wordt dan zetten we de randweg toch ook af voor alle verkeer

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500