Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fancy Fair op de Bogerman

Geplaatst op: 4 juni 2015

Op woensdag 17 juni a.s. organiseert de Johannes Bogermanschool een fancy fair op het schoolplein aan de Fazant 6. De opbrengst van deze fancy fair is voor de Pieperhoeve, ’t Blokhuus en uiteraard ook voor de school zelf. Er is van alles te doen voor jong en oud. U kunt uw stompe messen en scharen laten slijpen, er worden eigengemaakte producten verkocht, u kunt uw haar laten knippen, nagels stylen enz. enz. Voor de kinderen is er o.a. een springkussen, skelterbaan, grabbelton, je kunt een leuke ‘gekke’foto van jezelf laten maken. Er is ook volop gelegenheid om te blijven eten: we hebben kibbeling, haring, broodje hamburger, pannenkoeken, patat enz.

Kortom: genoeg te doen en te beleven. Alle kinderen, ouders, familie en andere belangstellenden zijn van harte welkom!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500