Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Struinen door vier tuinen

Geplaatst op: 4 juni 2015

Herinnert u zich de open tuinen in Genemuiden nog? Veel enthousiaste tuinbezitters stelden hun tuinen open voor bezoekers. We (SCEG) willen dit evenement in een kleinere vorm voortzetten. Op zaterdag 20 juni kunt u in samenwerking met de SCEG een aantal tuinen in en rondom Genemuiden bezoeken. Vier adressen stellen hun tuin open voor belangstellenden. Een stadstuin, een boerderijtuin, een tuin met kunst en een hof.

Tuinen met een verhaal, met een muzikaal accent, met een gezellig koffiemoment, op een mooie locatie of gewoon om zijn prachtige planten en indeling. We verzamelen om 13:30 uur op het havenplein en gaan dan in groepjes met een gids de tuinen bezichtigen.  De kosten zijn € 5,00 p.p. Dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers en een drankje. U moet zich voor deze middag voor 12 juni opgeven bij M. Eenkhoorn, tel. 038-3857530, m.eenkhoorn@kpnplanet.nl. Let op! Aanmelden verplicht!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500