Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden leeft…

Geplaatst op: 5 juni 2015

De weg is vrij...

De doorgaande weg van Havenplein naar Drecht was vrijdagochtend voor het eerst geopend. Daarmee is het werk aan deze kant van het centrum bijna klaar. En iedereen zal het er over eens zijn dat dit gebied is opgeknapt. Het lijkt alsof het centrum van Genemuiden ineens tot leven komt.

Daar zal het prachtige weer ongetwijfeld ook mee te maken hebben, maar desondanks draagt de infrastructuur ook bij aan het gevoel. Het terras van Delifrance zat voor het middaguur zeer goed gevuld en dat bleek verderop ook het geval bij het haventerras van de Kaaihof. Veel fietsers doorkruisten Genemuiden, de haven lag vol met boten, de Vijf Gebroeders was zich aan het klaarmaken voor een geboekte vaartocht en op straat waren meer mensen dan anders.

Eens kijken of het gevoel ook blijft als de zon wat achter de wolken schuilt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500