Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Met Juust mee naar Hellendoorn

Geplaatst op: 6 juni 2015

Juust treedt op 26 juni op tijdens het Zunnewende festival. Dat is een van de grootste streektaalfestivals van Nederland. De mannen van Juust hopen op veel Genemuider aanhang. Daarom laten ze een touringcar rijden. Voor 10 euro kunnen fans of liefhebbers mee naar het festival.

Vanaf 20.00 uur tot 0.30 is landgoed Schuilenburg aan de Regge bij Hellendoorn decor voor een fantastisch streektaalfestival. Muziek, theater, zang, verhalen, poëzie, kunst en streekproducten… het is er allemaal onder de sterrenhemel van ongeveer de langste dag van het jaar. Juust geeft een akoestisch optreden tijdens dit festival.

Meerijden? De bus vertrekt om uiterlijk om 19.00 uur vanaf het Havenplein en zal rond 02.00 uur weer terug zijn in Genemuiden. De tien euro is voor entree en de reis. Doorgeven deelname graag via email aan arend@arendvandijk.nl Zie ook www.juustlive.nl en voor festival info: www.zunnewende.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500