Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe Sportclub-spits naar Genemuiden Actueel Sportcafé

Geplaatst op: 6 juni 2015

Stef van der Velden is op 18 juni ook te gast in het Genemuiden Actueel Sportcafé. De inwoner van Almelo komt komend seizoen uit voor Sportclub Genemuiden. Afgelopen jaar speelde de spits voor DETO Vriezenveen. In het verleden kwam hij ook uit voor Heracles.

Eerder maakten we al bekend dat ook de nieuwe trainer Hennie in ’t Hof naar Genemuiden komt. Andere onderwerpen zijn tennisvereniging ’t Eerste Wittien, EGSV acrogym en de spinningmarathon van Fytac. Bijzonder wordt ongetwijfeld het verhaal van schrijfster en profwielrenster Marijn de Vries uit Zwolle. Iedereen wordt vanaf 20.00 uur geïnterviewd door Gert Jan van den Berg.

Het Sportcafe is voor de derde keer in de Havenkamer van De Kaaihof. Aanmelden kan via redactie@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500