Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe website voor t’ Olde Staduus

Geplaatst op: 6 juni 2015

’t Olde Staduus heeft de vernieuwde website gelanceerd. Die staat boordevol nieuws en artikelen over de gebruikers van het pand in het centrum van Genemuiden. De site tot stand gekomen dankzij Harm van Wendel van VWC, de nieuwe website vrijwilliger Karst Visscher en fotograaf/bode Peter Leenhouts. Ook Erik Driessen van De Tekstkenner/Genemuiden Actueel gaat af en toe artikelen aanleveren.

Het gebouw heeft een prominente plek in de Genemuider samenleving ingenomen. Gebruikers als Philadelphia, de bibliotheek en MixMove zorgen voor veel aanloop. Ook de vergaderruimtes zijn steeds vaker bezet en natuurlijk trouwen veel Genemuidenaren ‘ouderwets’ in de trouwzaal. Neem eens contact op met ’t Olde Staduus, er is veel mogelijk. Er is een touchescreen waarop tijdens de huwelijksvoltrekking foto’s kunnen worden getoond. Er is internet, zodat het thuisfront de plechtigheid ook kan meemaken. Ook is er de mogelijkheid om tussen de gemeentelijke – en kerkelijke huwelijksvoltrekking in, een broodje met koffie of soep te gebruiken. Ook is er ruimte voor een cateraar met bruidstaart, hapjes en/of drankje.

Alle mogelijkheden van ’t Olde Staduus zijn nu beter voor het voetlicht gebracht op www.oldestaduus.nl. Ook staan op de site de mogelijkheden om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan de werkzaamheden in t Olde Staduus : info@toldestaduus.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500