Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Topprestaties van Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 7 juni 2015

Giovanna Slurink presteert goed

Afgelopen weekend behaalden de dressuuramazones van de Zwartwaterruiters erg goede prestaties. Eerste prijzen waren er voor Carolien Altena en Giovanna Slurink. Mirthe Bakker boekte succes tijdens de finale van de Phonehouse Dressuur Cup.

Louanne Eenkhoorn en Giovanna Slurink gingen beiden van start in de klasse M1. De twee combinaties zitten in een winnende flow en lieten dit opnieuw zien in Mariënheem. Giovanna Slurink en haar paard Dievittorio reden twee mooie proeven. In de eerste proef behaalden zij met 208 punten de eerste prijs. In de tweede proef namen zij met 195 punten de vierde prijs mee naar huis. Met deze prestatie waren ze de beste combinatie over de gehele klasse M en mochten een mooie statiedeken in ontvangst nemen. Louanne Eenhoorn en haar paard Clinton waren ook in topvorm en mochten met 204 punten de tweede prijs in ontvangst nemen in de eerste proef. In de tweede proef behaalde deze combinatie en zevende prijs met 193 punten.

Carolien Altena en haar pony Okidoki reisden af naar een dressuurwedstrijd in Zuidwolde. De combinatie reed een goede proef in de klasse L1 categorie C. De jury beloonde haar met 191 punten en de eerste prijs. Mirthe Bakker en haar pony Sultan hadden zich gekwalificeerd voor de finale van de Phonehouse Dressuur Cup in Zuidwolde. Zij zette in de klasse L2 een mooie proef neer en de twee jury’s gaven haar een mooie score van 193 en 205 punten. Met deze knappe prestatie mocht Mirthe Bakker de tweede prijs mee naar huis nemen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500