Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Warme ontvangst voor Visserman

Geplaatst op: 8 juni 2015

Foto: Enrico Kolk

Wethouder Visserman kreeg maandagmorgen een ‘warme ontvangst’ van de dames van de AquaVaria-groep. De zwemgroep nodigde het college eerder uit om een extra ‘boost’ te geven aan de actie tegen de bezuinigingen. Daaraan gaf het college geen gehoor. De zwemmers waren toen behoorlijk boos

Visserman belde later de Jeanet Visscher, die het college uitgenodigd had, om te vertellen dat hij alsnog mee ging zwemmen. “Hij maakt hier veel mee goed, vooral die gekke excuses van de vorige keer”, aldus Visscher. “En hij ziet ook het belang van het zwemmen.”

“Dit is wel het minste wat je kunt doen”, vindt de wethouder. “En het was ook gezellig om te doen.” Over de gesprekken tussen de Stichting Zwembaden Zwartewaterland en de gemeente laat hij niet veel los.  Volgens hem zijn ze op een positieve manier met elkaar in gesprek. “Dat geeft mij hoop”, zegt Visscher, die blij is niet in de schoenen van de wethouder te staan.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500