Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

27 fietsers voor driedaagse van de Rotary

Geplaatst op: 9 juni 2015

Foto's Henk Kuik en Niek Schraa

Dinsdagavond ging in Zwartsluis de Fietsdriedaagse van start. Een fietsdriedaagse georganiseerd door Rotary Zwartewaterland en waarmee een goed doel wordt ondersteund. In dit geval het Groen Team van In Balans, een organisatie die voornamelijk in Zwartewaterland actief is.

In aanwezigheid van Burgemeester Bilder ondernamen 27 fietsers een fietstocht van 25 kilometer in en rond Zwartsluis. Onder prachtige weersomstandigheden keerden tegen acht uur de deelnemers terug bij Grand Cafe De Burgemeester waar een heerlijke kop koffie of thee met iets lekkers van bakkerij Ekkelenkamp geserveerd werd.

Naast de 27 deelnemers aan de fietstocht, die allen 30 euro inschrijfgeld betaalden, waren er nog acht donaties binnengekomen aldus mevrouw Buter. Morgenavond kan er gefietst worden in en rond Genemuiden, terwijl de fietsdriedaagse donderdagavond wordt afgesloten in Hasselt.
Voor meer info zie de website van de Rotary: www.rotary.nl/zwartewatersteden

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500