Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bibliotheek zet twee panden in de verkoop

Geplaatst op: 10 juni 2015

De Bibliotheek Zwartewaterland heeft twee van haar panden in de verkoop gedaan. Het gaat om het pand aan de Purperreigerlaan 224 in Zwartsluis en om het pand aan de Dr. H.A.W. van de Vechtlaan 34 in Hasselt.

Hans Hilbers, directeur van de Bibliotheek Zwartewaterland: “Op dit moment zijn wij, in goed overleg met de gemeente Zwartewaterland, op zoek naar alternatieve locaties binnen de gemeente Zwartewaterland waar de Bibliotheek Zwartewaterland weer een bibliotheekfunctie kan gaan realiseren in Hasselt en Zwartsluis.”

Beide panden zijn via makelaardij Bert Leistra ERA Makelaardij (NVM) in de verkoop gezet. Het pand in Zwartsluis is volgens de makelaar uitstekend onderhouden en is een keurig verzorgd object. Het pand in Hasselt is ook een goed onderhouden en keurig verzorgd object. Beide panden zijn volgens de makelaar ideaal te gebruiken als (gezamenlijke) praktijkruimte en/of kantoorruimte.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500