Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gebroeders Bakker winnen voor vijfde keer

Geplaatst op: 10 juni 2015

Met de vijfde overwinning in het seizoen 2015 zijn de mannen van Bakker bezig aan een indrukwekkend seizoen. Hoewel de hoofdcoach van de duiven aangaf dat hij ‘het maar een raar vluchtje vond’ pakten de mannen van Bakker nipt voor de neus van Piet Breman opnieuw een overwinning.

De duiven werden op zaterdag 6 juni om kwart voor negen in vrijheid gesteld op 252 kilometer van Genemuiden.  En na aankomst van de duiven werd het duidelijk dat de overwinning zou gaan naar of Gebroeders Bakker of naar Piet Breman. Dit wordt dan duidelijk door het vele telefoonverkeer en of whatsapp verkeer tussen de leden onderling. Maar nadat ’s avonds alle tijden in het computersysteem waren ingelezen werd duidelijk dat de overwinning  opnieuw voor Bakker was. Piet Breman pakt plaats twee en met een prijspercentage van 75% maakt hij ook een schitterende uitslag.

 

Isnes, 22 deelnemers met 336 duiven in het concours:

 

Gebroeders Bakker 1, 3, 9, 11, 18

Piet Breman 2, 4, 5, 7, 10, 23, 25

Albert van Riesen 6, 17, 19, 20

Dirk Altena 8, 15

Jan Rietman 12, 13

Gebroeders Eenkhoorn 14

Gerrit Jan Beens 16

André Roetman 21

Reind Breman 22

Op donderdagavond 11 juni worden de duiven ingekorfd voor een vlucht vanuit het Franse Soissons. Tevens zullen de marathon duiven van start gaan. Als de weergoden goed zijn worden de duiven van de overnacht mannen op vrijdagmiddag 12 juni gelost in Sint Vincent. Dit ligt op ongeveer 1137 kilometer vanaf Genemuiden. Allen veel succes.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500