Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Heeft uw kind meer uitdaging nodig?

Geplaatst op: 10 juni 2015

Meld uw zoon of dochter nu aan voor een gratis proefles voor viool, orgel, piano of keyboard. Uw kind ontwikkelt door muziekles discipline, doorzettingsvermogen, leert beter presteren of faalangst overwinnen. Het kind leert zichzelf presenteren, en leert op speelse manier naar een ander luisteren en met een ander samenwerken. Dit komt allemaal van pas op school en in het dagelijks leven. Speciaal met kleuters van ongeveer 5 jaar die al wat verder zijn in hun ontwikkeling hebben wij ruime ervaring. Zo hebben wij voor de zeer jonge kinderen een speciale methode voor viool, waarbij ze vanaf les één direct met anderen leren samenspelen. Genoeg redenen om nu aan te melden voor een proefles bij Cor en Katja Ploeg-Vinogradskaya Muziekonderwijs te Genemuiden. Inmiddels geven wij reeds meer dan 25 jaar muziekles in Genemuiden en omgeving. De proeflessen vinden plaats op maandag 22 en woensdag 24 juni. Voor de proefles hoef je geen instrument te hebben, deze zijn bij ons aanwezig. Je mag ook voor verschillende instrumenten aanmelden voor proeflessen. Kijk op www.corploeg.nl of bel ons op 038-3857885/06-22307062.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500