Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tropische vrijdag onderweg

Geplaatst op: 10 juni 2015

(door John Poot) Morgen hebben we een lekker dag voor de boeg. De schijnt volop en de wind neemt iets af en draait naar het oosten. Met een lekkere temperatuur die rond de 24 graden is.

Vrijdag wordt het weer een dag om in de gaten te houden. De temperatuur loopt snel op naar een graad of 28. In de middag begint het broeierig te worden en neemt de kans op onweer vanuit het zuiden toe. Het is op dit moment nog onzeker hoe zwaar de buien kunnen worden. Volgens de berekening is de aanvoer (op dit moment) van de lucht aan de droge kant om tot zware buien te komen zoals afgelopen vrijdag. Maar neerslag krijgen we wel met een klap onweer is niet uitgesloten. Mocht er toch nog veranderingen komen dan melden we dat. In het weekend blijft aanzienlijk koeler weer de temperatuur zal rond de 15 graden zijn met wolken en zon.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500