Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fietsdriedaagse klein maar fijn

Geplaatst op: 11 juni 2015

Foto Henk Kuik

Veel deelnemers aan de Fietsdriedaagse waren er dinsdag, met start in Genemuiden, ook niet. Net als maandag bleven de aanmeldingen steken bij een aantal tussen de twintig en dertig. Toch is organisator Rotary Zwartewaterland positief over het evenement. “De opbrengst is mooi, we hebben zeker duizend euro bij elkaar gefietst voor In Balans”, zegt Marry Oostijen, die dinsdag op het Havenplein de inschrijvingen regelde.

Fietsers konden maandag uit Zwartsluis en dinsdag uit Genemuiden starten. Donderdag is de slotavond vanuit Hasselt. “Ons idee was om mensen de omgeving van onze gemeente te laten ontdekken. Je rijdt vaak door Hasselt of Zwartsluis, maar dan zie je de mooiste plekken niet. Nu wel. De deelnemers zijn daar heel enthousiast over. Maandag reden we bijvoorbeeld ook over het Land Veno. ‘Wat is het hier mooi’, hoorde ik toen.”

De laatste fietsavond wordt sowieso de drukste, omdat dan ook leden van de Rotary zelf mee fietsen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500