Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geslaagd geslaagd?

Geplaatst op: 11 juni 2015

Veel scholieren hoorden vandaag of ze wel of niet geslaagd zijn. Overal in Genemuiden hangen vlaggen met schooltassen. Een mooi moment van opluchting. Ook geslaagd? Stuur een geslaagde geslaagd foto naar redactie@genemuidenactueel.nl en wij plaatsen hem op Genemuiden Actueel. De leukste inzending belonen we met een MVG-bon ter waarde van 25 euro.

Marianne Naberman slaagde voor haar Havo examen. Ook Evert van de Pligt, Hanna Sluiter, Roelina van den BergĀ en Richard Ruijg kregen goed bericht van school. Dubbel feest was het bij de familie De Vries. Zowel Harold als zus Annelies slaagden. Bij de familie De Haan weten ze wat dat is….ook Arjen en zus Marion krijgen hun diploma. En bij de familie Pleijsier was het ook feest.

 

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500