Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tijd voor de (Deco) Tuin

Geplaatst op: 12 juni 2015

Het is tijd om uw tuin om orde te maken! DECO-TUIN aan de Sasdijk heeft parasols & tuinmeubelen voor elk budget. Er is op dit moment veel vraag naar parasols en de daarbij behorende voeten en hoezen. Het meeste kan direct uit voorraad geleverd worden.

Ook is er veel vraag naar de comfortabele lounge en hoge hoekloungebanken. “Wij zien dat mensen bewuster kopen en ook kiezen voor kwaliteit. Wij zijn dealer van 4 Seasons en dit merk wil zich onderscheiden ten opzichte van de concurrentie uit China door 10 jaar garantie te geven op de Wicker”, aldus DECO-TUIN.

Voor elk budget heeft Deco-Tuin een passende oplossing, kom vrijblijvend langs aan de Sasdijk in Genemuiden om u te oriënteren of voor een deskundig advies.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500