Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw rondje Zwartewater

Geplaatst op: 14 juni 2015

Op woensdag 24 juni wordt ‘s morgens in en bij t Olde Staduus een nieuwe route gelanceerd in de gemeente Zwartewaterland. Vrijwilligers van het Tourist Informatie Punt Genemuiden hebben het idee opgepakt om de route diezelfde dag ook te gaan fietsen.
Bent u ook geïnteresseerd om de route (mee) te fietsen of later op de dag of nog later, dan kunt u de route na de officiële lancering op woensdagmorgen 24 juni afhalen bij het Tourist Info Punt in t Olde Staduus Genemuiden.
De route is uiteraard ook verkrijgbaar bij het Tourist Info Punt Zwartsluis en TIP in Hasselt.
Voor informatie kunt u bellen met 06 19937553, b.g.g. 06 22037035
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500