Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Struinen door de tuinen

Geplaatst op: 14 juni 2015

Meldt u deze week nog aan voor het evenement Struinen door de tuinen! Bij te weinig aanmeldingen gaat dit evenement niet door. Aanmelden kan tot en met 18 juni.

Op zaterdag 20 juni kunt u in samenwerking met de SCEG een aantal tuinen in en rondom Genemuiden bezoeken. Vier adressen stellen hun tuin open voor belangstellenden. Een stadstuin, een boerderijtuin, een tuin met kunst en een hof. Tuinen met een verhaal, met een muzikaal accent, met een gezellig koffiemoment, op een mooie locatie of gewoon om zijn prachtige planten en indeling. We verzamelen om 13:30 uur op het havenplein en gaan dan in groepjes met een gids de tuinen bezichtigen.  De kosten zijn € 5,00 p.p. Dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers en een drankje. U kunt zich nog aanmelden tot en met donderdag 18 juni bij M. Eenkhoorn, tel. 038-3857530, m.eenkhoorn@kpnplanet.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500