Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Therapeutisch centrum naar Genemuiden

Geplaatst op: 15 juni 2015

Therapeutisch Centrum GGZ staat voor hulpverlening met visie. Vanaf heden heeft dit centrum er een nieuwe locatie bij, namelijk in Genemuiden. Naast locaties in Emmeloord (hoofdlocatie), Lelystad, Dronten en Barneveld is Therapeutisch Centrum GGZ nu ook gevestigd aan de Jan van Arkelstraat 5 in Genemuiden, in het gebouw van CJG (Centrum Jeugd en Gezin) Zwartewaterland.

Onder andere op deze nieuwe locatie in Genemuiden biedt Therapeutisch Centrum GGZ een breed programma aan zorg op psychisch, emotioneel en sociaal gebied voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar. Therapeutisch Centrum heeft een christelijke identiteit. Het verlenen van geestelijke gezondheidszorg -zowel onderzoek als behandeling- sluit perfect aan op het doel en de doelgroep van CJG, namelijk advies, ondersteuning en hulp op maat voor jeugdigen. Ieder kind is van harte welkom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500