Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kamper joyrider maakt brokken

Geplaatst op: 16 juni 2015

Een 16-jarige jongen uit Kampen is maandag in het park aan de 1e Ebbingestraat aangehouden voor joyriding en doorrijden na een aanrijding.

Politiemensen wilden hem op de Meeuwenweg  waarschuwen omdat hij met onvoldoende verlichting reed. De jongen ging er echter vandoor en botste op de Cellebroeksweg tegen een geparkeerde auto, die vervolgens weer tegen een woning klapte. De jongen verliet de fors beschadigde auto, rende er vandoor, maar kon kort daarna in het park worden ingerekend. Hij bleek de auto van zijn moeder zonder toestemming te hebben meegenomen. Na verhoor is hij bij haar afgezet. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500