Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Raymond Koning presenteert Sportcafé

Geplaatst op: 17 juni 2015

Raymond Koning presenteert komende donderdag het Genemuiden Actueel Sportcafé. Hij vervangt voor deze editie Gert Jan van den Berg. Raymond is onder meer sportverslaggever bij RTV Oost en is daardoor een bekend gezicht bij Sportclub Genemuiden. Voor de regionale omroep volgt hij onder meer betaald en amateurvoetbal, volleybal en wielrennen.

In het Sportcafe voelt hij de nieuwe Sportclubbers Hennie in ’t Hof en Stef van der Velden aan de tand. Ook is er aandacht voor EGSV Acrogym (Chiara Eenkhoorn en Joyce van Dalfsen), tennisvereniging ’t Eerste Wittien en de spinningmarathon van Fytac. Zijspancoureur Jeroen Visscher en journaliste/wielrenster Marijn de Vries zijn de laatste gasten. De Vries vertelt over haar opmerkelijke loopbaan en natuurlijk ook over Tour de France die in Nederland van start gaat.

Het Sportcafe begint om 20.00 uur in de Havenkamer van de Kaaihof. Aanwezig zijn? Meld je komst even op redactie@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500