Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwemvierdaagse staat voor de deur

Geplaatst op: 17 juni 2015

Zwemvereniging De Eerste Kolk houdt komende week  in samenwerking met zwembad Bestevaer de Nationale Zwem4daagse. Zwemmers t/m 8 jaar kunnen vanaf 18.00 uur hun afstanden afleggen. Vanaf 18:30 uur zijn deelnemers van alle leeftijden welkom en van 20:30 – 21:00 uur is het alleen nog de beurt aan zwemmers van 16 jaar en ouder. Volwassen deelnemers kunnen ook in de ochtend uren in het zwembad terecht.

Inschrijven kan op vrijdag 19 juni van 18:30-20:00 uur en op maandag 24 juni vanaf 18:00 (t/m 8 jaar) en vanaf 18:30 uur (alle leeftijden). De kosten zijn € 5,-.  Als herinnering aan de geleverde prestatie, ontvangen alle deelnemers een mooie medaille. Esso Naberman biedt op donderdagavond de deelnemers een smakelijke verrassing aan. Voor de lekkere trek is natuurlijk weer de Smul/snoepkraam, de Pannenkoeken kraam en de Hotdog/gehaktballenkraam aanwezig.

Maandag 22 juni:

Opening verzorgd door Ballon kunstenaar Patrick, Europees kampioen 2008.

Kleurwedstrijd (kleurplaat kan t/m donderdag 19:00 uur ingeleverd worden).

Dinsdag 23 juni:

Springkussen en wedstrijd spijkerbroek hangen.

Woensdag 24 juni:

Verloting, springkussen en vervolg wedstrijd spijkerbroek hangen.

Donderdag 25 juni:

Verloting, prijsuitreiking kleurplatenwedstrijd/spijkerbroek hangen en afhalen van de

welverdiende medaille.

www.dekgenemuiden.com

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500