Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Extra stoelen nodig voor concert

Geplaatst op: 18 juni 2015

Psalm 42 met bovenstem. foto: Erik Eenkhoorn

Vanavond was er in d’Overtoom een leerlingenconcert van de leerlingen van trompettist Maurice van Dijk. Er kwamen zoveel mensen op af, dat er stoelen bij gezet moesten worden. Er was door de leerlingen hard gerepeteerd voor deze avond, en dat was te merken. Er werd begonnen met het Wilhelmus, waarna er een heel uiteenlopende reeks aan uitvoeringen werd geblazen. Van Psalm 42 met bovenstem, tot een Russische dans. Iedereen op zijn eigen niveau, maar ze deden allemaal even hard hun best! Alles werd ondersteund op de piano door Herman Kamp.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500