Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Regenboog smult van pannenkoeken

Geplaatst op: 19 juni 2015

Het thema voor de zomervakantie bij peuterspeelzaal De Regenboog is eten & drinken. Wat is er dan leuker om samen pannenkoeken te bakken en op te eten. Welke spullen heb je allemaal nodig voor het bakken van een pannenkoek en hoe maak je het beslag voor de pannenkoek?

Daar hebben de kinderen met de juf samen goed over nagedacht en gepraat. Toen het beslag klaar was werden de pannenkoeken gebakken en mochten de kinderen bedenken wat er allemaal op kon. Het liefst hadden de kinderen stroop of suiker, mmmm…. Dat was smullen. Wilt u meer weten over onze peuterspeelzaal kijk dan eens op onze website www.peuterspeelzaal-genemuiden.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500