Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voor Vaderdag naar Herman de Haan

Geplaatst op: 20 juni 2015

Boeken, geurtjes, bonnen en bier vindt vader vast erg leuk, maar voor cadeaus waar hij ook echt iets aan heeft is Herman de Haan een goed adres. De zaak aan de Puttenstraat strooit bovendien met tuin- en klusvoordeel. Een mooie manier om de ‘technische groothandel voor iedere klusser’ beter te leren kennen.

“Lang niet iedereen in Genemuiden en omgeving weet wat wij hier allemaal verkopen. Nog steeds zijn er mensen die denken dat Herman de Haan alleen aan bedrijven en agrariërs levert”, aldus het team van Herman de Haan. En dat terwijl ook de particulier prima kan slagen bij Herman de Haan. Ook moeders en kinderen die nog een goed cadeau voor vader zoeken. Wat te denken van terrasheaters, wandelschoenen, tuingereedschappen en elektrische gereedschappen. Cadeaus waarvan vader niet een paar dagen, maar jarenlang geniet.

Herman de Haan geeft daarop bovendien mooie kortingen. “Naast die aanbiedingen geven we de komende weken 10 procent korting op ons hele assortiment. De knipbonnen daarvoor zijn opgenomen in de folder die we onlangs huis-aan-huis hebben bezorgd. Op die manier willen we mensen onze winkel laten ontdekken.”

En in die folder maakt meteen duidelijk dat Herman de Haan een andere weg inslaat. “In die zin dat we meer sfeer en emotie in onze winkel en reclame-uitingen brengen. Het draait niet om techniek, maar wat je daarmee kunt doen en realiseert. Buiten dat blijven we werken aan kwaliteit en service. Zorgen dat je mensen snel en goed helpt. Dat blijft altijd het belangrijkste.”

Kijk ook eens op www.hermandehaan.nl voor meer vaderdaginspiratie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500