Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fietsdriedaagse levert 1500 euro op

Geplaatst op: 21 juni 2015

Met een fietstocht van drie avonden, rond drie verschillende kernen, met ruim dertig deelnemers, wist Rotary Zwartewaterland €1.500,– op te halen voor de Stichting In Balans. Donderdag jongstleden overhandigde Marry Oostijen een cheque aan Jeroen Bruins en Ren Mooren van Stichting In Balans.

De opbrengst was bedoeld voor nieuwe kleding ten behoeve van het Groenteam van de Stichting. Dit twintig koppen sterke team knapt allerhande groenklussen op en is onder andere verantwoordelijk voor het onderhoud van het Van Stolkpark in Hasselt, de Turfeilandjes in Zwartsluis en de groenvoorziening rond tuincentrum Tuinland in Zwolle. Gerda Meuleman was bijzonder blij met het resultaat: “Ik ben heel blij met de opbrengst en ook met het feit dat In Balans op deze manier in het nieuws komt. Wij hebben elkaar nodig, In Balans heeft de samenleving nodig en de samenleving heeft In Balans nodig”

Terugkerend evenement

Rotary kijkt met tevredenheid terug op deze eerste editie van dit evenement. Marry: “de deelnemers waren verrast en enthousiast en dat biedt potentie voor de komende jaren. Wij hebben dan ook besloten aan dit evenement vast te blijven houden”. Ook de horecabedrijven Delifrance – Kwalitaria, De Burgemeester en de plaatselijke bakkers Roy Ekkelenkamp, Slager en Wim Blom sponsorden de fietsavond3daagse mee, door de deelnemers bij de finish koffie en een lekkernij aan te bieden. Volgens de organisatie van de fietsavond3daagse een bijzonder dankbaar onderdeel van het programma.

Marry: “we gaan dit evenement zeer binnenkort evalueren, maar één ding is zeker: ook volgend jaar gaan wij er weer voor. Want wij hebben maar één doel, en dat is zorgen voor financiële opbrengsten die terecht komen op plaatsen waar het heel hard nodig is”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500