Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Succesvol weekeinde voor de Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 21 juni 2015

Op zaterdag 13 juni jl. gingen de zussen Evelien, Dianne en Jeanine Fuite van start op een springwedstrijd in Olst. Op zaterdag 20 juni jl. reisden Briëtt Breman, Tessa ten Klooster en Roos Beens af naar een wedstrijd in Staphorst.  

In Olst kwam Jeanine Fuite met haar paard Great Pleasure F aan start in de klasse B. Zij reed een foutloze ronde en met 67,5 stijlpunt nam zij de zesde prijs mee naar huis. Evelien Fuite en First Impression F gingen van start in dezelfde klasse. De combinatie reed een goed parcours en kreeg 67 stijlpunten. Hiermee won zij  de zevende prijs. In de klasse L ging Dianne Fuite van start met C-Biscuit F. Zij sprong een foutloos en snel parcours en reed hiermee naar de tweede prijs.

Tessa ten Klooster en haar pony Troy reisden af naar een dressuurwedstrijd in Staphorst. In de klasse B kreeg zij van de jury 189 punten. Dit resultaat was goed voor de derde prijs. Briëtt Breman en haar schimmelpony Krista verschenen in de klasse L1. In de eerste proef kreeg zij van de jury 185 punten en in de tweede proef reed de combinatie naar de tweede prijs met 189 punten. Met dit resultaat was Briëtt Breman de tweede beste combinatie over beide proeven en mocht een mooie rozet en een zak brok voor haar pony in ontvangst nemen.  Springamazone Roos Beens en haar pony Moving Star sprongen in de klasse B naar de tweede plaats in het eerste parcours.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500