Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Varen en genieten in De Wieden

Geplaatst op: 21 juni 2015

De redactie van Genemuiden Actueel maakte zaterdagavond een prachtige vaartocht door De Wieden. Dat deden wij aan boord van www.varenindewieden.nl . Schipper Ferdinand Dijkstra leidde ons door de smalst bevaarbare en meest schitterende plekken in het gebied tussen Belt-Schutsloot en Sint Jansklooster. Aan boord waren ook gaste Joke Veldman van Gaellemuun.nl en twee toeristen uit Amersfoort die zich ondanks de stortvloed aan woorden van de Genemuidenaren prima bleken te vermaken. Onderweg werd aangelegd bij restaurant De Belt, die een schaal vol uitstekkende bittergarnituur overhandigde. Een smakelijke onderbreking van een mooie tocht door de ‘achtertuin’ van Genemuiden waar desondanks nog veel te ontdekken valt.

Foto Erik Driessen, Erik Eenkhoorn en John Poot. Video Pieter Polman

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500