Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bieb vier zaterdagen dicht

Geplaatst op: 22 juni 2015

Van zaterdag 11 juli tot en met zaterdag 1 augustus geldt er, net als voorgaande jaren, weer een zomerrooster in de bibliotheekvestigingen van Zwartewaterland. De Bibliotheken van Hasselt, Zwartsluis en Genemuiden zijn op de volgende zaterdagen gesloten:

zaterdag 11 juli

zaterdag 18 juli

zaterdag 25 juli

zaterdag 1 augustus

 

Zomerlezen met de VakantieBieb-app

Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft. In de VakantieBieb-app is een leuk en gratis leespakket voor het hele gezin opgenomen. Naast jeugdboeken vind je ook spannende boeken voor volwassenen in de app. Vanaf begin juli worden daar nog romans, tijdschriften en taalgidsen aan toegevoegd. De VakantieBieb-app is voor zowel Bibliotheekleden als niet-Bibliotheekleden. De VakantieBieb-app is voor zowel iOs als Android gebruikers.

 

Voor meer informatie: www.bibliotheekzwartewaterland.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500