Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gezelligheid bij Kwaekerties en Startblok

Geplaatst op: 22 juni 2015

Het was zaterdag een gezellige drukte op het plein en in de lokalen van peuterspeelzaal t Startblok en kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang de Kwaekerties. De kinderen konden zich laten schminken, een tattoo laten maken, ranja drinken, nagels laten lakken, grabbelen, cake versieren, waterspelletjes doen en natuurlijk op het springkussen spelen. Ouders en belangstellenden konden tijdens die gezellige drukte ook even rondkijken op de locatie en foto’s van hun kind(eren) bekijken. Ook was er een koffiehoek en konden er enveloppen getrokken worden. De prachtige prijzen die gesponsord waren door verschillende bedrijven, gingen vlot over in handen van de gelukkige winnaars. Wilt u ook een keertje komen kijken en de sfeer proeven, kom gerust eens langs. Tel. 038-3859427.

kcc2

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500