Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gebroeders Bakker nemen eerste vier plekken in

Geplaatst op: 23 juni 2015

Met vier duiven, geklokt in korte tijd, waren de mannen van Bakker zaterdag 20 juni heer en meester in de kop van uitslag vanuit Quievran.

De duiven van De Snelvliegers waren om 09.45 uur gelost en om 13.39 werden de eerste vijf duiven geklokt in Genemuiden. Tiem Schilder had lange tijd hoop op de eerste plaats maar Gebroeders Bakker klokte net iets eerder dan Tiem. En dat niet met één duif of twee duiven nee met maar liefst vier duiven! En zo zetten de Bakker duiven de ingeslagen weg van overwinnen rustig voort.

 Uitslag Quievran, 295 kilometer:

Gebroeders Bakker 1, 2, 3, 4, 7

Tiem Schilder 5

Jan Rietman 6

Reind Breman 8, 17, 18, 21, 22, 23

Herman van der Haar 9

Gerrit Jan Beens 10, 16, 24

André Roetman 11, 12

Albert van Riesen 13, 14

Dirk Altena 15

Piet Breman 19

Jan ten Hoeve 20

Gebroeders Eenkhoorn 25.

 

Zoals al eerder gemeld is het vliegseizoen met oude nu echt op alle fronten losgebarsten. Naast de wekelijkse vluchten van afdeling 8 zijn ook de vluchten van de Zuid Limburgse Unie begonnen. Harm Bergman neemt als enige uit Genemuiden deel aan deze vluchten. Zijn duiven waren jl. vrijdag om 07.15 uur gelost in Zuid-Franse Pau. Harm klokte op zaterdagmiddag zijn eerste duif en pakte daarmee de eerste plaats in het inkorfcentrum Nieuwleusen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500