Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

52 kinderen halen zwemdiploma

Geplaatst op: 28 juni 2015

Op zaterdagmorgen 27 juni hebben in totaal 21 kinderen het fel begeerde A diploma uitgereikt gekregen. Dit zijn de geslaagden voor A:

Sem Beens, Nick Bosman, Amélie Gamkema, Laura Gaworska, Loïs Grégoire, Alec de Groot,  Reindert de Haan, Sem Hennephof, Nina Jansen, Rowan Leclaire, Sven de Leeuwe, Tessa van Regteren, Ruben Riezebos, Bram de Ruiter, Jasper van Seters, Ariane Slingerland, Kevin Talma, Marith Vaandering, Juan Wagteveld, Niek Westendorp en Ruth van Wije.

Daarna was het de beurt aan 31 afzwemmers voor B. Dit zijn de namen van de trotse kinderen die nu in het bezit van het B diploma zijn:

Jevan Arends, Lynn Beens, Nienke van de Berg, Ellen Booij, Heleen van den Bos, Louise en Mariah van de Bruinhorst, Benjamin Buitink, Jean Paul Burgman, Rosalie van Delden, Bo van Dijk, Joshua van Dijk, Lucas van Dijk, Jan van den End, Jasper van Es, Joas van Frankenhuijzen, Tess Henniphof, Joan Heutink, Tess de Jong, Marit Kanis, Nick kloosterman, Joliek Kootstra, Sil van Lenthe,Noah Meuleman, Sven Plender, Hessel Pol, Esmeé Schuring, Nikki Snoeijer, Milan Thalen, Wicher Visscher en Rick Jan van Wendel.

Van Harte gefeliciteerd met jullie diploma, we hopen jullie nog vaak te zien in ons zwembad.

Personeel “bestevaer”

bes1o

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500