Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weekeinde vol prijzen voor Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 28 juni 2015

Leden van de Zwartewaterruiters uit Genemuiden waren afgelopen weekend erg succesvol op wedstrijden in Ruinerwold en Urk. Janine Flier-Breman en Briëtt Breman behaalden twee maal een eerste prijs. Ook waren er eerste prijzen voor Lisanne Kanis, Louanne Eenkhoorn, Alène Roeland, Riëlke Roeland en Béanke Roeland.

In Ruinerwold ging Briëtt Breman van start met haar pony Krista. De combinatie reed in de klasse L1 twee mooie proeven. Van de jury kreeg zij 183 en 189 punten en mocht hiermee twee maal de eerste prijs op haar naam schrijven. Lisanne Kanis en Leuns Veld’s Yrian reden in de klasse B categorie C/D/E twee goede proeven. De jury gaf de combinatie een mooie score van 205 punten in de eerste proef en 203 punten in de tweede proef. Dit resultaat was goed voor de eerste en de tweede prijs. Op zaterdag 20 juni jl. behaalde deze combinatie twee maal de vierde prijs met 207 en 195 punten tijdens een wedstrijd in Staphorst. Daphne Visscher reisde ook af naar Ruinerwold met haar pony Pauline. In de klasse B reed zij een goede proef en werd beloond met 189 punten. Met deze score mocht Daphne de derde prijs mee naar huis nemen.

Op Urk ging Janine Flier-Breman met veel succes van start in de hoge klasse ZZ-licht. Met haar paard Borsato zette zij twee goede proeven neer en kreeg 217 en 212 punten. Met dit goede resultaat mocht de combinatie twee maal de eerste prijs in ontvangst nemen. Louanne Eenkhoorn ging met Clinton van start in de klasse M1. Zij zette en goede proef neer en met 202 punten won zij de eerste prijs.  Ook de springamazones van de Zwartewaterruiters boekten veel succes tijdens de wedstrijd op Urk. Béanke Roeland kwam aan start in de klasse B met haar paard Charisma. In het tweede parcours reed zij foutloos en snel rond en nam de eerste prijs mee naar huis. Riëlke Roeland en Gadget sprongen in het eerste parcours van de klasse B naar de eerste prijs met een mooie score van 80 stijlpunten. In dezelfde klasse ging Riëlke Roeland van start met Gangster. Met 74 stijlpunten mocht zij de vierde prijs in ontvangst nemen. Met haar paard Emmely ging Riëlke Roeland van start in de klasse M. In het tweede parcours reed de combinatie een foutloze en snelle ronde. Dit resultaat was goed voor de eerste prijs. Alène Roeland kwam met haar twee paarden Anouk en Da Vinci aan start in de klasse M. In het eerste parcours sprong zij met beide paarden een foutloze en snelle ronde en liet de rest van de concurrentie achter haar. Met Anouk behaalde zij de eerste prijs en met Da Vinci nam zij een mooie tweede prijs mee naar huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500