Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden zoekt verkoeling

Geplaatst op: 4 juli 2015

Hoewel de temperatuur niet zo hoog aan tikte als wellicht gevreesd, was het ook zaterdag weer warm. Winkels in Genemuiden gingen eerder dicht, vishandel Timmerman vond het na 14.00 uur niet langer verantwoord om open te zijn en natuurlijk gingen de watersporters massaal het water op. Bij de pont passeerde ook de Brandaris weer met de Vrolijke Spaarders aan boord. Al die bootjes op het Zwartewater zorgde wel voor hachelijke situaties bij de pont. Niet iedere bootjesbestuurder weet blijkbaar dat ze een kabelpont naderen. De bemanning van de pont moest daarom regelmatig de hoorn gebruiken. Foto’s Erik Eenkhoorn

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500