Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mooi slot ‘fluitseizoen’

Geplaatst op: 4 juli 2015

Foto H. Oosterhuis

De leerlingen van Esther Oosterhuis lieten woensdag in een gevarieerd programma van zich horen. Vol enthousiasme speelden ze zowel solo, duo als in ensemble zetting. In het programma zijn er diverse muziekstijlen ten gehore gebracht. Van echte klassieke fluit componisten, mooie ballades tot swingende stukken. Ondanks deze zeer warme braderie-dag waren er veel toehoorders.

Allen hebben deze avond genoten van fluit en piccolo klanken die door ’t Olde Staduus klonken. Na het fluitspel werd er onder het genot van een lekkere koek (gemaakt door leerlingen) en een drankje nog gezellig nagepraat. Al met al een geslaagde afsluiting van dit fluit seizoen!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500