Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wellicht gevaarlijk weer

Geplaatst op: 4 juli 2015

(door John Poot) Vandaag werd door het KNMI gemeld dat wij officieel te maken hebben gehad met een hittegolf. De laatste keer was dat in 2013 van 21 tot 27 juli.  Op dit moment voelt het nog benauwd aan, en is er een kans dat er een onweersbui kan vallen. Er wordt verwacht dat de grootste kansen voor het oosten en zuidoosten van het land zijn. Maar er bestaat ook een kans dat er in onze omgeving onweersbui valt. Morgen wordt het een dag om in de gaten te houden, ’s ochtends is er eerst nog redelijk wat zon. Maar in de loop van de middag wordt het broeierig met een temperatuur rond de 30 graden. Daarna kunnen er in onze omgeving zware onweersbuien overtrekken waarbij hagel en zware windstoten mogelijk zijn. De dagen daarna periode met zon en vooral op dinsdag en woensdag van tijd tot tijd regen of onweersbuien. De temperatuur zal dan rond de 25 graden zijn.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500