Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden Actueel in het buitenland

Geplaatst op: 8 juli 2015

Volgt u het lokale nieuws ook op uw vakantieadres? Uit onze websiteanalyses blijkt ieder jaar van wel. Genemuidenaren kijken ook in Frankrijk, Duitsland, Spanje en pakweg Bolivia naar Genemuiden Actueel. Het lijkt ons leuk om daarvan foto’s te ontvangen. Onze site met op de achtergrond de Mont Blanc, of de Middellandse Zee of de Tower Bridge of een andere toeristische attractie. De mooiste inzending belonen wij dit jaar met een etentje voor twee personen bij een Genemuider restaurant naar keuze!

Wij ontvangen uw foto graag op redactie@genemuidenactueel, met daarbij uw naam en de locatie waar de foto is genomen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500